បបរដំឡូងជ្វា - Sweet potatoes porridge
គ្រឿងផ្សំ
ដំឡូងជ្វា កំបោរ គ្រាប់សាគូ ស្ករស ដូងទុំ អំបិល។
វិធីធ្វើ
១-ដំឡូងជ្វាចិតសំបកលាងទឹក កាត់ជាដុំធំល្មម ត្រាំទឹកកំបោរកន្លះម៉ោង ។
២-គ្រាប់សាគូលាងទឹក។
៣-ដូងទុំកោសពូតយកខ្ទិះដើមផ្សេង យកចុងខ្ទិះផ្សេង ។
៤-យកឆ្នាំងចាក់ចុងខ្ទិះចូល បង់ដំឡូង គ្រាប់សាគូ ស្ករស ដាំឱ្យឆ្អិន ដាក់អំបិល១ចិប ចាក់ខ្ទិះ ដើមចូលកូរឱ្យសព្វ និងភ្លក្សមើលឱ្យល្មមសឹមលើកចុះ ជាការស្រេច ។
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 comments:
Post a Comment