--------
គេផលិតចាហួយដូង ទៅតាមដំណើរហូរហែគឺៈ ចាហួយដូង ត្រូវបានគេរំងាស់ក្នុងឆ្នាំងធំមួយ…។ ឯផ្លែដូងខ្ចីដែលគេកោសយកសាច់ទៅធ្វើចាហួយ ត្រូវបានកាប់យ៉ាងស្អាត និងមានទុកទាំងគំរប ក៏ត្រូវបានគេដាក់តំរៀបនៅលើគ្រែ ត្រៀមជាស្រេចផងដែរ។ នៅពេលដែលចាហួយរំងាស់ឆ្អិនហើយ គេក៏ចាប់ផ្តើមដួសចាក់ទៅក្នុងផ្លែដូងទាំងនោះ រួចទុកអោយត្រជាក់ មុននឹងយកទៅដាក់ធុងក្លាស្សេជាការស្រេច។
ចម្លងចេញពី http://sroksrear.com/2013/10/07/coconut_cream_khmer/
0 comments:
Post a Comment