ចាហួយ​ដូង - Coconut Jelly
--------

គេ​ផលិត​ចាហួយ​ដូង​ ទៅតាម​ដំណើរ​​ហូរហែគឺៈ ចាហួយ​ដូង ត្រូវ​បាន​គេ​រំងាស់​ក្នុង​ឆ្នាំង​ធំមួយ…។ ឯ​ផ្លែ​ដូង​ខ្ចី​​ដែល​គេ​កោស​យក​​សាច់ទៅ​​ធ្វើ​ចាហួយ ត្រូវ​បាន​កាប់​យ៉ាង​ស្អាត និង​មាន​ទុក​​ទាំង​គំរប​ ក៏​ត្រូវ​បាន​គេ​ដាក់​តំរៀប​នៅ​លើ​គ្រែ ត្រៀម​ជា​ស្រេច​ផង​ដែរ។ នៅ​ពេល​ដែល​ចាហួយ​រំងាស់​ឆ្អិន​ហើយ ​គេក៏​ចាប់​ផ្តើម​​ដួស​ចាក់ទៅ​ក្នុងផ្លែ​ដូង​ទាំង​នោះ រួច​ទុក​អោយ​ត្រជាក់ មុន​នឹង​យក​ទៅ​ដាក់​ធុង​ក្លាស្សេ​ជា​ការ​ស្រេច។





ចម្លង​ចេញ​ពី http://sroksrear.com/2013/10/07/coconut_cream_khmer/

Next
This is the most recent post.
Previous
Older Post

0 comments:

Post a Comment

 
Top