នំ​ខ្មែរ - Nom Khmer

Monday, April 14, 2014

ចាហួយ​ដូង - jahouy dong

›
ចាហួយ​ដូង - Coconut Jelly -------- គេ​ផលិត​ចាហួយ​ដូង​ ទៅតាម​ដំណើរ​​ហូរហែគឺៈ ចាហួយ​ដូង ត្រូវ​បាន​គេ​រំងាស់​ក្នុង​ឆ្នាំង​ធំមួយ…។ ឯ​ផ្លែ​ដូង...

បបរ​ដំឡូង​ជ្វា - bor bor domlong chvea

›
បបរ​ដំឡូង​ជ្វា - Sweet potatoes porridge គ្រឿងផ្សំ ដំឡូងជ្វា កំបោរ គ្រាប់សាគូ ស្ករស ដូងទុំ អំបិល។ វិធីធ្វើ ១-ដំឡូងជ្វាចិតសំបកលាងទឹក ក...
Sunday, April 13, 2014

នំផ្លែអាយ - Plae Ai

›
នំផ្លែអាយ ធ្វើអំពី ម្សៅដំណើបស្ងោរ មានស្នូលជាស្ករត្នោត ហើយត្រូវកោសដូងខ្ចីរោយពីលើ មុននឹងបរិភោគ ដើម្បីបង្ករសជាតិ អោយកាន់តែឈ្ងុញឆ្ងាញ់។ តាម វច...
Wednesday, March 12, 2014

តៅហ្ស៊ន - tao zone

›
តៅហ្ស៊ន tau suan 豆爽 ------------------- Ingredients: 1 Cup of hulled yellow split mung beans (soak in cold water overnight) 4 Cups of...

ត្រប៉ែ - tror pae

›
ត្រប៉ែ ---------------- គ្រឿង​ផ្សំ អង្ករ​ដំណើប​ ១​កំប៉ុង​ (កំប៉ុងទឹក​ដោះគោ​ខាប់​​) មេ​ដំបែ ២​គ្រាប់ ដូង​ខ្ចី(មាន​សាច់ក្រាស់​គួរសម)កោស​...

នំ​គ្រាប់​ខ្នុរ - nom krob knol

›
នំ​គ្រាប់​ខ្នុរ --------------------- គ្រឿងផ្សំ៖ សណ្តែកបាយ​ ២៥០ក្រាម ស្ករស ២០០ក្រាម (បើមិនចូល​ចិត្ត​ផ្អែម បន្ថយស្ករ​បន្តិចក៏បាន​) ខ្ទិ...

ទឹកកក​ឈូស - Tek kok chhous

›
ទឹកកក​ឈូស
›
Home
View web version
Powered by Blogger.